Een klein detail!

Wie is Rouke? Een klein detail? Nee dat is het niet. U haalt iemand in huis, in uw kantoor, in uw eigendom en dat is vaak toch een drempel. Persoonlijke bezittingen, uw eigen routines… Er moet een klik zijn. Om alvast een klein beetje kennis te maken vertel ik kort over mijzelf en mijn ervaring in de bouw.

Geboren en opgegroeid in Sijbrandaburen. Later veel uren doorgebracht in Sneek op school en nu samen met mijn vrouw Rebekka en onze twee kinderen. Roos en Ray Jack. We wonen zelf aan de rand van het centrum van Sneek. Een prachtige jaren 30 wijk/straat met authentieke woningen. Dat vind ik prachtig. Ook al is er altijd wat te doen in een oude(re) woning... Daar komt mijn achtergrond natuurlijk goed van pas:

Ik heb sinds 2005 mijn diploma voortgezet timmerkracht op zak. 15 jaar ervaring opgedaan bij SHP bouwbedrijven als timmerman/voorman. Klussen in elk formaat kwamen voorbij en maakte ik mij eigen. Voor SHP  lag de focus op onderhoud/verzekeringwerk/particulierwerk. Gedreven om vanuit mijn eigen timmerbedrijf klanten tevreden te maken ben ik in 2018 Rouke Timmerwerken gestart. Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Nu ik mijn eigen ‘timmerwerken’ heb ben ik van A tot Z betrokken bij een klus. Dat heeft mijn voorkeur!
Om deze klus als een compleet pakket te kunnen bieden werk ik veel samen met vaklieden uit Sneek en omgeving. Dus ook een schilder, installateur en stukadoor kan ik voor u inhuren. Wij werken prettig samen en u heeft er geen werk van. Vlot en efficiënt, dat past mij. Sommige klussen werken prettiger samen. Vandaar dat ik nauw samenwerk met Jasper Bouw(t): even ervaren en samen meer!

Hopelijk heeft u een klein beeld van Rouke en de timmerwerken gekregen. De rest breng ik graag over in een persoonlijk gesprek.

Bezig met laden